PODI A LA SAN SILVESTRE JUANEDA

dic 30th, 2013

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

PODI A LA SAN SILVESTRE JUANEDA

Esteim d’enhorabona. Podi aconseguit ahir dia 26 pel club a la cursa San Silvestre Juaneda a la categoría juvenil femenina a la distància de 10kms. La nostra companya Icíar Llorens i membre del pla d’entrenos training system a aconseguit el primer lloc.

Apart d’aquesta gran noticia, n’Icíar està de doble enhorabona ja que feia el debut amb el nostre equip i era la primera cursa que feia

Finament , felicitar a tots els components del C.A. Palma Fitness que han participat a n’aquesta cursa, tant a nen Pep Nieto que ha fet un gran temps com a nen Joan Ribot  membre del pla d’entrenos training system que despres de 2 mesos lesionat a tornat a participar a una cursa

Al següent enllaç podeu consultar els resultats:

http://www.conxip.com/resultados/894_cat.pdf

 

———————

 

Estamos de enhorabuena. Pódium el conseguido ayer dia 26 por el club en la carrera San Silvestre Juaneda en la categoría juvenil femenina en su distancia de 10 kms. Nuestra compañera Icíar Llorens miembro del plan de entrenos training system ha conseguido la primera posición.

Aparte de esta gran noticia, Icíar esta de doble enhorabuena ya que hacia el debut con nuestro club siendo la primera carrera que hacia.

Por último felicitar a todos los componentes del C.A. Palma Fitness  que han participado en esta carrera, tanto a Pep Nieto que ha hecho un gran tiempo como a Joan Ribot, miembro del plan de entrenos training system que despues de 2 meses lesionado a vuelto a participar en una carrera.
En el siguiente enlace podéis consultar los resultados:

http://www.conxip.com/resultados/894_cat.pdf

 

pep-iciar-joan

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *