EL PODI D’UNA LLUITADORA

jun 30th, 2014

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

EL PODI D’UNA LLUITADORA

No hi ha dubte des que escric les cròniques de les carreres dels meus companys d’equip que aquesta és la més emotiva que he escrit. El passat dissabte 28 de juny la nostra companya Cristina i donant mostres de la seva solidaritat amb el jove Álvaro tornava a participar a una cursa, la II edició de la Cursa de sa Galeta d’Inca en la seva distància de 6’5 kilòmetres. Tot un exemple per tots nosaltres que voler és poder, aconseguint quedar en el segon lloc de la seva categoria

Des del C.A Palma Fitness volem donar l’enhorabona als membres del club que en un total de cinc, Cristina García, Lucía Ruzafa, Miquel Ferrer, Bernat Ferrer i Juan Martorell van participar en ella.

Resultats 9’5 Kilómetres

Resultats 6’5 kilómetres

Esperem que gaudíssiu de la carrera.

——————————————————————-

EL PODIUM DE UNA LUCHADORA.

No hay duda desde que escribo las crónicas de las carreras de mis compañeros de equipo que esta es la más emotiva que he escrito. El pasado sabado 28 de junio nuestra compañera Cristina y dando muestra de su solidaridad con el joven Álvaro volvia a participar en una carrera, la II edición de la Cursa de sa Galleta de Inca en su distancia de 6’5 kilómetros. Todo un ejemplo para todos nosotros de que querer es poder, consiguiendo quedar en el segundo lugar de su categoria.

Desde el C.A Palma Fitness queremos dar la enhorabuena a los miembros del club que en un total de cinco, Cristina García, Lucía Ruzafa, Miquel Ferrer, Bernat Ferrer i Juan Martorell participaron en ella.

Resultados 9’5 Kilómetres

Resultados 6’5 kilómetres

Esperamos que disfrutaseis de la carrera.

SA GALLETA GRUPO

 

SA GALLETA GRUPO PODIUM

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *