EL C.A. PALMA FITNESS PRESENT ALS 3 DIES IBIZA TRAIL 2015

oct 15th, 2015

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

EL C.A. PALMA FITNESS PRESENT ALS 3 DIES IBIZA TRAIL 2015

Des del C.A. Palma Fitness volem donar l’enhorabona als nostres companys Juan Martorell, Xisco Fernández, Pep Nieto i Joan Ribot que han participat a n’aquesta cursa per etapes els passats 9,10 i 11 d’octubre.

Esteim molt contents del resultat den Pep Nieto que va acabar quart a la categoria de masters tant a la marató com a la general final de la seva categoria i que en Joan Ribot hagui estat finisher. Animar a nen Juan Martorell que no va poder acabar la primera etapa i si les dues següents i a nen Xisco Fernández que va acabar la marató amb problemes i no va poder fer la tercera etapa.

Resultats 1era Etapa

Resultats 2ona Etapa

Resultats 3era Etapa

Resultats general

Esperam que gauidissiu d’aquesta cursa.

—————————————————————

EL C.A. PALMA FITNESS PRESENTE EN LOS 3 DIAS IBIZA TRAIL

Desde el C.A. Palma Fitness queremos dar la enhorabuena a nuestros compañeros Juan Martorell, Xisco Fernández, Pep Nieto y Joan Ribot que han participado en esta carrera por etapas los pasados 9,10 y 11 de octubre.

Estamos muy contentos del resultado de Pep Nieto que acabó cuarto en la categoría master tanto en la maratón como en la general final de su categoría y que Joan Ribot fuese finisher. Animar a Juan Martorell que no pudo acabar la primera etapa y si las dos siguientes y a Xisco Fernández que acabó la maratón con problemas y no pudo hacer la tercera etapa.

Resultados 1era Etapa

Resultados 2a Etapa

Resultados 3era Etapa

Resultados general

Esperamos que disfrutaseis de esta carrera.

EIVISSA

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *