EL C.A. PALMA FITNESS PRESENT A LA VI ULTRA TRAIL SERRA DE TRAMUNTANA.

abr 27th, 2014

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

EL C.A. PALMA FITNESS PRESENT A LA VI ULTRA TRAIL SERRA DE TRAMUNTANA.

Des del C.A. Palma Fitness volem donar l’enhorabona als nostres representants, que en un total de 14 participants, 3 en la ultra (Lucía Ruzafa,  Miquel Ferreri i Jaume Morro) i 11 en la Trail (Francisco Fernández, Juan Martorell, Jose Márquez, Eduardo Sánchez-Monge, Bernat Ferrer, Sara Rújula, Rosario López, Maria Martin, Alejandro Suja, Igor Rodríguez i Joan Ribot) van fer un gran paper aconseguint tots ser finisher a la UltraTrail Serra Tramuntana celebrada el passat 19 d’Abril.

Volem felicitar també als nostres companys de club Tomeu  Bauza, Jorgelina Salto i Tomás Blanes que aquest any en muntanya defensen els colors d’altres clubs i als nostres amics del Comando Andratx amb Pau Verd al capdavant per la seva gran labor tant en l’organització de la sortida com en la seva carrera.

Esperam que gaudissiu  de la que  és sens dubte la millor carrera de Mallorca.

Classificació Ultra

Classificació Trail

—————————————————————–

EL C.A. PALMA FITNESS PRESENTE EN LA VI ULTRA-TRAIL SERRA DE TRAMUNTANA.

Desde el C.A. Palma Fitness queremos dar la enhorabuena a nuestros representantes que, en un total de 14 participantes, 3 en la Ultra (Lucía Ruzafa, Miquel Ferrer, Jaume Morro) y 11 en la trail (Francisco Fernández, Juan Martorell, Jose Márquez, Eduardo Sánchez-Monge, Bernat Ferrer, Sara Rújula, Rosario López, Maria Martin, Alejandro Suja, Igor Rodríguez y Joan Ribot) hicieron un gran papel logrando todos ser finisher en la UltraTrail Serra Tramuntana celebrada el pasado 19 de Abril.

Queremos felicitar también a nuestros compañeros de club  Tomeu Bauza, Jorgelina Salto i Tomás Blanes  que este año en montaña defienden los colores de otros clubes y a nuestros amigos del Comando Andratx con Pau Verd a la cabeza por su gran labor tanto en la organización de la salida como en su carrera.

Esparamos que disfrutasies de la que es sin duda la mejor carrera de Mallorca

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *