EL C.A. PALMA FITNESS CELEBRA EL SEU SOPAR DE NADAL

dic 1st, 2013

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

EL C.A. PALMA FITNESS CELEBRA EL SEU SOPAR DE NADAL

Aquest passat divendres 29 de noviembre el C.A. Palma Fitness va celebrar el seu primer sopar de Nadal a la Cafetería Christian al carrer Rafael Rodríguez Méndez 10, com a Club d’Atletisme. Al sopar van assistir 14 representants dels club alguns acompanyats per les seves parelles. Com no podía ser d’altre manera xerrarem de curses, entrenaments i objectius de cara a l’any vinent i va sortit com a sortida “oficial” del club a fora de Mallorca, el Marató de Muntanya del Motseny a Catalunya, on aquest any cinc representants del club han participat, apart de Cami de Cavalls a l’illa germana de Menorca.

Des del club esperem que passéssiu una bona nit i esperem que segueixi aquesta tradició i que l’any que ve siguem molts més.

—————————————–

El C.A. Palma Fitness celebra su cena de Navidad.
Este pasado viernes 29 de noviembre el C.A. Palma Fitness celebró su primera cena de Navidad en la Cafetería Christian en la calle Rafael Rodríguez Méndez 10, como Club de Atletismo. A dicha cena asistieron 14 representantes del club algunos acompañados por sus parejas. En la cena como no podía ser de otra manera se habló de carreras, entrenos y objetivos para el año que viene y se decidió que se haría una salida “oficial” del club fuera de Mallorca al Marató de Muntanya de Montseny en Cataluña donde este año ya cinco representantes del club han participado en ella, además de Camins de Cavalls en la isla hermana de Menorca.

Desde el club esperamos que pasarais una buena noche y esperamos que siga esta tradición y que el año que viene seamos muchos más.

 

grup for

SOPAR TAULA

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *