Doble podium a Santa Margalida

nov 3rd, 2013

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

Doble podium a Santa Margalida

podium

Esteim d’enhorabona. Doble pódium l’aconseguit aquest matí pel club a la cursa de Santa Margalida a la categoría absoluta femenina a la distància de 10kms. Les nostres companyes Lucía Ruzafa i Cristina García han aconseguit un segon i tercer lloc.

Apart d’aquesta gran noticia també han debutat cuatre components amb els nostres colors. Victor Navarro a la distància de 10 kms i Jose Márquez, Rafa Márquez i Joan Martorell a la distància de mitja marató.

En darrer lloc, felicitar a tots els components del Club Palma Fitness ja que amb 14 participants hem estat el club més nombrós aquest matí a Santa Margalida.

Al següent enllaç podeu consultar els resultats:

http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=1424055

———————————————————–

Estamos de enhorabuena. Doble pódium el conseguido por el club en la carrera de esta mañana en Santa Margalida en la categoría absoluta femenina en su distancia de 10 kms. Nuestras compañeras Lucía Ruzafa y Cristina García han conseguido un segundo y un tercer puesto.

Aparte de esta gran noticia también han debutado cuatro componentes con nuestros colores. Víctor Navarro en la distancia de 10 km y José Márquez, Rafael Márquez y Joan Martorell en la distancia de medio maratón.

Por último felicitar a todos los componentes del Club Palma Fitness ya que con 14 participantes hemos sido el club con más representantes esta mañana en Santa Margalida.

En el siguiente enlace podéis consultar los resultados:

http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=1424055

 

equipo

 

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *