DOBLE PODI DEL C.A. PALMA FITNESS A LA IV TRAIL CAMÍ DE CAVALLS

jun 23rd, 2015

Category: Club d'Atletisme Palma Fitness

DOBLE PODI DEL C.A. PALMA FITNESS A LA IV TRAIL CAMÍ DE CAVALLS

Esteim d’enhorabona. La nostra  companya Cristina García va aconseguir la segona posició de la seva categoria F-40 a la Trail Menorca Camí de Cavalls de 189 kilómetres. La nostra companya Marga Capó va aconseguir el tercer lloc de la general a la Trekking Costa Nord de 32 kilómetres d’aquesta cursa que es va celebrar els passats 15-16-17 de maig.

Volem felicitar a la resta de companys de club que van participar a les diferents distàncies de la cursa, Joan Ribot (Trekking Costa Sud de 55 kms), Eduardo Sánchez-Monge, Daniel Hernández, Juan Martorell, Francisco Fernández, Jose Márquez i Rafa Márquez (Trail Costa Nord de 100 kms), Alberto López, Pep Nieto, Jaime Morro ( Trail Menorca Camí de Cavalls 189 kilómetres) i a la nostra ex-companya d’equip Lucía Ruzafa per aconseguir el primer lloc de la seva categoría a la cursa de Trail Menorca Camí de Cavalls.

Volem destacar la solidaritat de dues persones, En Carles Olivé i especialment de la Jorgelina Salto (sempre seràs taronja) per la seva ajuda en tot moment als nostres companys durant la cursa.

Resultats Trail Camí de Cavalls

Resultats Trail Costa Nord

Resultats Trekking Costa Sud

Resultats Trekking Costa Nord

Esperam que gaudissiu de la cursa.

———————————————————————-

DOBLE PÓDIUM DEL C.A. PALMA FITNESS EN LA IV TRAIL CAMÍ DE CAVALLS

Estamos de enhorabuena. Nuestra compañera Cristina García consiguio la segunda posición de su categoria F-40 en loa Trail Menorca Camí de Cavalls de 189 kilómetros. Nuestra compañera Marga Capó consiguio el tercer lugar de la general en la Trekking Costa Nord de 32 kilómetros de esta carrera que se celebró los pasados 15-16-17 de mayo.

Queremos felicitar al resto de compañeros de club que participaron en las diferentes distancias de la carrera, Joan Ribot (Trekking Costa Sud de 55 kms), Eduardo Sánchez-Monge, Daniel Hernández, Juan Martorell, Francisco Fernández, Jose Márquez y Rafa Márquez (Trail Costa Nord de 100 kms), Alberto López, Pep Nieto y Jaime Morro ( Trail Menorca Camí de Cavalls 189 kms) y a nuestra ex-compañera de equipo Lucía Ruzafa por conseguir el primer lugar de su categoria en la cursa Trail Menorca Camí de Cavalls.

Queremos destacar la solidaridad de dos personas, Carlos Olivé i especialmente a Jorgelina Salto (siempre serás naranja) por su ayuda en todo momento a nuestros compañeros durante la carrera.

Resultados Trail Camí de Cavalls

Resultados Trail Costa Nord

Resultados Trekking Costa Sud

Resultados Trekking Costa Nord

Esperamos que disfrutasies de la carrera.

PODIUM CAMI DE CAVALLS 2015

CAMI DE CAVALLS 2015-1

Add a comment

Your email address will not be shared or published. Required fields are marked *